Textielposter met de Noordzee (001)

35,00

  •   Hoge printkwaliteit
  •   Gratis verzending
  •   Thuis in 3-5 werkdagen

Deze foto is in de herfstperiode gemaakt op het strand bij Petten. Dit beeld heeft een mooi rustige uitzicht op de Noordzee, je ziet nog net een mooi stukje van de duinen.

Deze natuurfoto is handmatig geselecteerd en leent zich uitstekend als fotoprint op textielposter. Wil je ook een mooie textielposter? Kies het formaat dat het beste bij jouw muur past.
Wissen
Levertijd

3-5 werkdagen

Materiaal

Textielposter

Verzendkosten

Inclusief verzendkosten

Ophangsysteem

Lederlook touwtje (inclusief)

Natuurlijke textielposters

Textielposters geven een bijzondere sfeer. Het geeft een landelijk effect met een licht vintage uitstraling (afhankelijk van de foto(bewerking)).  De textielposters worden op hoge printkwaliteit bedrukt op kreukvrij polyesterdoek. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit van de textielprinter komen de kleuren erg goed uit op dit materiaal.

De randen van textielposters worden laser-gesneden. Dat zorgt voor een strakke afwerking en voorkomt dat de randen gaan rafelen.

De textielposters worden boven en onder voorzien van een tunnelzoom. Hier worden de beukenhouten stokken doorheen gestoken en dat maakt het dan ook een échte textielposter. De textielposters hang je op middels een lederen touwtje. Het touwtje wordt los meegeleverd en is eenvoudig te bevestigen.