Textielposter met Heideplant (004)

35,00

  •   Hoge printkwaliteit
  •   Gratis verzending
  •   Thuis in 3-5 werkdagen

Deze heideplant heb ik afgelopen winter bij het Ketliker Skar op de foto gezet. Ik vind dat de heide altijd een bijzondere sfeer aan de foto’s geeft.

Bestel deze natuurfoto als textielposter. De foto wordt met hoge kwaliteit op het polyester doek geprint. De kleuren zijn helder en realistisch aan de foto. Wil je ook de natuur in huis? Kies het formaat dat het beste bij jouw muur past.
Wissen
Levertijd

3-5 werkdagen

Materiaal

Textielposter

Verzendkosten

Inclusief verzendkosten

Ophangsysteem

Lederlook touwtje (inclusief)

Natuurlijke textielposters

Textielposters geven een bijzondere sfeer. Het geeft een landelijk effect met een licht vintage uitstraling (afhankelijk van de foto(bewerking)).  De textielposters worden op hoge printkwaliteit bedrukt op kreukvrij polyesterdoek. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit van de textielprinter komen de kleuren erg goed uit op dit materiaal.

De randen van textielposters worden laser-gesneden. Dat zorgt voor een strakke afwerking en voorkomt dat de randen gaan rafelen.

De textielposters worden boven en onder voorzien van een tunnelzoom. Hier worden de beukenhouten stokken doorheen gestoken en dat maakt het dan ook een échte textielposter. De textielposters hang je op middels een lederen touwtje. Het touwtje wordt los meegeleverd en is eenvoudig te bevestigen.