Textielposter - Double nature

De natuurfoto’s worden met hoge kwaliteit op het materiaal geprint.Het foto ophangsysteem wordt altijd gratis bij het materiaal geleverd.Fotoprint op maat bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Natuurlijke textielposters

Bestel een textielposter met fotoprint van de natuur! Kom ook tot rust in huis met natuurdecoratie. Een textielposter geeft een fijne sfeer in huis, natuurlijk en soms met vintage uitstraling. Speur de fotocollectie af naar jouw favoriete natuurfoto. Geef het gewenste formaat op en je kunt de poster eenvoudig afrekenen met de bekende betaalopties.

Textielposter Interieur - Zonsondergang 001

Natuurfotografie

De textielposters zijn voorzien met natuurfotografie. De foto’s die je ziet en als textielposter kunt bestellen zijn gemaakt door één fotograaf. En de foto’s worden nergens elders verkocht. Dat maakt jouw fotoprint op textielposter een stuk unieker en dus leuker!

Materiaal

De textielposter wordt gemaakt van kreukvrij polyesterdoek. Het doek wordt op hoge printkwaliteit bedrukt waardoor de kleuren er goed uitkomen. De randen zijn laser-gesneden dat gerafelde zijkanten voorkomt.

Textielposter Interieur - Doorkijkje 001

Textielposter ophangen

De textielposters worden boven en onder voorzien met een tunnelzoom. Hier komen de blanke beukenhouten stokken door en dat maakt het dan ook een échte textielposter. De textielposters hang je op met een lederen touwtje. Het touwtje wordt los meegeleverd en is eenvoudig te bevestigen.

Interieur - Zonsondergang 002
Interieur - Damhert 001

Nieuwste textielposters

Bestel vandaag nog je eigen textielposter met natuurprint. Hieronder zie je de nieuwste textielposters die beschikbaar zijn. Een textielposter bestel je al vanaf 25,- inclusief btw en verzendkosten.


De natuurfoto’s worden met hoge kwaliteit op het materiaal geprint.Het foto ophangsysteem wordt altijd gratis bij het materiaal geleverd.Fotoprint op maat bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Fotografie

Doe meer met fotografie! Iedereen van jong tot oud en klein of groot budget kan foto’s maken. Neem je camera mee de natuur in en laat je verwonderen. Op Fotodecoratie verschijnen regelmatig nieuwe artikelen met allerlei fotografie tips en inspiratie. Leer ook alles uit je fotografie te halen, lees de artikelen en blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!