Muurcirkel Interieur - Savanne

De natuurfoto’s worden met hoge kwaliteit op het materiaal geprint.Het foto ophangsysteem wordt altijd gratis bij het materiaal geleverd.Fotoprint op maat bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Hippe muurcirkels

Wil jij ook een hippe muurcirkel in huis? Muurcirkels zijn mooie natuurdecoraties, anders dan de standaard decoraties die recht zijn. Ze vallen op en zijn voorzien van mooie natuurfotografie. Wist je dat je met de natuur in huis beter tot rust kunt komen? De muurcirkel is een mooie vorm waar geselecteerde natuurfoto’s mooi op uitkomen.

Muurcirkel Interieur - Grasgoud

Natuurfotografie

De muurcirkels worden bedruk met mooie natuurfoto’s. De foto’s die je ziet en als muurcirkel kunt bestellen zijn gemaakt door één fotograaf. De foto’s vind je niet op andere plekken terug. Dat maakt jouw fotoprint een stuk unieker!

Materiaal

Muurcirkels worden gemaakt van 3 millimeter dik dibond aluminium. Dit materiaal heeft een matte en moderne uitstraling. De kleuren worden helder en realistisch op het materiaal geprint. Een mooi en strakke fotoprint is het resultaat.

Muurcirkel Interieur - Graskleuren

Muurcirkel ophangen

Het ophangsysteem bestaat uit een blind ophangsysteem. Dit geeft de muurcirkel een ‘zwevend effect’ doordat deze 10 millimeter van de muur af komt te hangen. Het ophangsysteem zelf is niet zichtbaar en wordt gratis bij de fotoprint geleverd (reeds bevestigd aan het materiaal).

Muurcirkel interieur - Icarusblauwtje 002
Muurcirkel interieur - Schotse Hooglander 003

Nieuwste muurcirkels

Bestel vandaag nog je eigen muurcirkel met natuurprint. Hieronder zie je de nieuwste muurcirkels die beschikbaar zijn. Een muurcirkel bestel je al vanaf 25,- inclusief btw en verzendkosten.


De natuurfoto’s worden met hoge kwaliteit op het materiaal geprint.Het foto ophangsysteem wordt altijd gratis bij het materiaal geleverd.Fotoprint op maat bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Fotografie

Doe meer met fotografie! Iedereen van jong tot oud en klein of groot budget kan foto’s maken. Neem je camera mee de natuur in en laat je verwonderen. Op Fotodecoratie verschijnen regelmatig nieuwe artikelen met allerlei fotografie tips en inspiratie. Leer ook alles uit je fotografie te halen, lees de artikelen en blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!