Muurdecoratie: Landelijke stijl

Het is zomer, de avonden worden langer licht en de dagen zijn aangenaam warm. In de zomer zijn we graag buiten om te genieten van de tuin of het balkon, de natuur en frisse buitenlucht. Of juist lekker weg de natuur in, het strand op of verkoeling zoeken in de schaduw van mooie bosgebieden. We hebben allemaal hetzelfde voor ogen; We zoeken graag de natuur op om te ontspannen of te onthaasten en te genieten van al het moois dat er te vinden is.


De natuurfoto’s worden met hoge kwaliteit op het materiaal geprint.Het foto ophangsysteem wordt altijd gratis bij het materiaal geleverd.Fotoprint op maat bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos!


De natuur in huis

We zijn druk, gehaast en moeten vaak van alles. Een fijn thuis waar je kunt ontspannen is dan ook belangrijk. En wist je dat we met de natuur om ons heen ons een stuk beter voelen? Door de natuur in huis te brengen geef je meer sfeer, balans en evenwicht in het interieur. En dat stelt jou beter in staat om te ontspannen in eigen huis.

Op Fotodecoratie kun je mooie natuurlijke muurdecoraties bestellen van klein tot groot formaat. De muurdecoraties zijn voorzien met natuurfotografie uit Nederland. Deze natuurfoto’s worden door één fotograaf gemaakt in de omgevingen van voornamelijk Friesland en Drenthe, daar waar hij woont.

Natuurlijke muurdecoraties

De natuurfoto’s zijn afkomstig uit de fotograaf zijn omgeving. Hij bezoekt graag bossen en natuurgebieden in de omgevingen van Friesland en Drenthe. Daar maakt hij natuurfoto’s van landschappen, maar ook de kleine wereld legt hij graag vast in de vorm van close-up en macrofotografie.

De onderwerpen in de fotografie zijn dan ook zeer divers: koeien, schapen, vlinders, bijtjes of bloemen en planten, uitzichten, zonsondergangen en veel meer natuurlijke onderwerpen komen voorbij. Er is voor ieder interieur een mooie muurdecoratie te vinden!

Textielposter Interieur - Doorkijkje 001

Natuurlijke muurcirkels

Voor een unieke uitstraling kies je de muurcirkel. Muurcirkels zijn de laatste jaren bekender en populairder geworden.

Muurcirkels

Het is een mooie vorm van muurdecoratie waar de traditionele rechthoekige afmetingen niet meer van toepassing zijn. Muurcirkels bestel je in diverse formaten al vanaf 20 tot 110 centimeter groot in diameter. Kies de muurcirkel dat het beste bij jouw interieur past.

Landelijke textielposters

Textielposters zijn prachtige ‘vintage’ achtige schoolposters die je misschien van vroeger herkent.

Textielposters

Ze hebben een unieke uitstraling en staan fantastisch in ieder interieur. Kies je favoriete natuurfoto en bestel het als textielposter. Een textielposter bestel je vanaf 30×45 tot maximaal 80×120 centimeter groot. De bezorging ervan is gratis. Kies de textielposter dat het beste bij jouw interieur past.

Watervaste fotoposters

Fotoposters hebben de uitstraling van écht fotopapier, kennen een hoge printkwaliteit en zijn waterafstotend.

Fotoposters

De fotoposters worden met hoge kwaliteit UV-geprint. De kleuren die worden gerealiseerd zijn krachtig en helder. Bij de fotoposter worden posterklemmen geleverd. Met deze klemmen kan de fotoposter eenvoudig binnen zowel buiten worden opgehangen.

Muurcirkel Interieur - Frisse lente

Haal de natuur in huis

Haal ook de natuur in huis met mooie muurdecoraties. Bekijk de fotodecoraties met natuurprints en bestel eenvoudig en snel jouw muurdecoratie. Je ontvangt muurdecoratie al met 3-5 werkdagen in huis, de bezorgkosten zijn gratis. Aan de ophangsystemen zijn geen ‘extra’ kosten verbonden. De foto ophangsystemen worden gratis met natuurdecoraties meegeleverd.

Ophangsysteem textielposters

Bij textielposters wordt als ophangsysteem een lederen touwtje meegeleverd. Deze hoef je alleen nog te bevestigen en met een schroef of spijker in de muur heb je de textielposter zo opgehangen.

Ophangsysteem muurcirkels

Muurcirkels zijn voorzien van een blind ophangsysteem. Dit systeem is niet zichtbaar en geeft de muurcirkel een ‘zwevend’ effect. In totaal komt de muurdecoratie 10 millimeter van de muur af.

Ophangsysteem fotoposters

Bij de fotoposters worden posterklemmen geleverd. Aan de posterklem zitten oogjes om de poster makkelijk op te hangen. Het materiaal bestaat uit zilver geanodiseerd aluminium.

Textielposter Interieur - Zonsondergang 001

Fotografie

Doe meer met fotografie! Iedereen van jong tot oud en klein of groot budget kan foto’s maken. Neem je camera mee de natuur in en laat je verwonderen. Op Fotodecoratie verschijnen regelmatig nieuwe artikelen met allerlei fotografie tips en inspiratie. Leer ook alles uit je fotografie te halen, lees de artikelen en blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!