Foto op Textielposter afdrukken

  • Fine art fotoprint op topkwaliteit linnen
  • Afgemonteerd tussen houten latten met zwart draad
  • Bestel een textielposter al vanaf 30 euro

Fotoafdrukken op textielposter geeft een fantastisch resultaat. Foto’s worden op hoge kwaliteit afgedrukt en verkrijgen een prachtig effect. Het luxe linnendoek geeft de fotoprint een professionele uitstraling. Het linnendoek is duurzaam en staat garant voor jarenlang plezier.

Foto op Textielposter - Voorkamer

Artistic linnendoek

Foto’s worden afgedrukt op prachtig canvasdoek. Het doek is een luxe zijdeglans linnen. Het materiaal staat garant voor de uitstraling van échte reproducties en originele schilderijen. Het doek heeft daarnaast een hoge intensiteit zwart.

Fine Art afdrukken

De fotoprint wordt gemaakt met de toonaangevende prestaties van een Epson printer. Dit is de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen. De Epson maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten. Fotoafdrukken zijn van dermate hoge kwaliteit dat men dit fine art mag noemen. Dat betekent dat de afdrukken geschikt zijn voor exposities en musea.

Foto op Textielposter - Voorkamer detail

Eigenschappen textielposter

Het doek is nog geen millimeter dik, het zijn met name de latten die de dikte maken. Een lat is ongeveer 15 millimeter dik. Een fotoprint bestel je vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 1.2 meter. Bekijk alle formaten en prijzen.

Ophangysteem

Het ophangen van je foto op textielposter is eenvoudig. De textielposter wordt voorzien van een zwart draad dat vastgezet wordt tussen de latten aan de bovenzijde van het fotoproduct.

Levertijd en verzending

Zodra je een foto op textielposter hebt besteld zal deze in 2-3 werkdagen geproduceerd en bezorgd worden. Over het algemeen ontvang je de fotoprint al op de derde werkdag in huis. Bij het versturen van je fotoprint ontvang je een mail met volgcode. Hiermee kun je de status van de verzending in de gaten houden.

De fotoprints worden professioneel verpakt. De poster wordt in een stevige ronde koker ingepakt.

Vakspecialisten

Al het gerealiseerde printwerk en afwerkingen wordt gedaan door échte vakspecialisten. Dagelijks zijn we bezig met fotografie, printers en materialen. Met onze kennis en veelzijdigheid realiseren we muurdecoraties van topkwaliteit.

Foto op Textielposter - Keuken

Foto op textielposter afdrukken?

Wil je ook een prachtige muurdecoratie in huis? Bestel dan een van mijn hoge resolutie foto’s op textielposter. Doorzoek de fotoproducten op basis van het formaat, of maak gebruik van de geavanceerde zoekoptie.


Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle foto op textielposter prijzen zijn inclusief de verplichte btw. Een foto op textielposter bestel je al vanaf 30,- inclusief btw, ophangsysteem en verzendkosten.

Wat voor ophangsysteem zit er op een foto op textielposter?

Er zit een zwart suède koord aan de bovenzijde bevestigd. Het ophangsysteem wordt gratis geleverd.

Tot welk formaat kan ik een foto op hout bestellen?

Een foto op textielposter in liggend formaat bestel je vanaf 45×30 centimeter tot maximaal 120×80 centimeter, staande foto formaten evenzo (30×45 centimeter). Vierkante formaten starten vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 110×110 centimeter.

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd?

De verzendkosten zijn gratis. Een foto op textielposter wordt in 2-3 werkdagen geleverd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Je kunt afrekenen met bankoverschrijving, iDeal of Paypal.
Kom je uit België? Dan kun je ook afrekenen met KBC/CBC of Bancontact.

Ik wil wat anders dan een foto op hout, kan dat?

Ja. Er zijn meerdere materialen waarop je een natuurfoto kunt laten afdrukken. Kies voor een foto op canvas, foto op aluminium, foto op plexiglas of bestel een foto op hout.


  • Foto op Textielposter - Voorkamer
  • Foto op Textielposter - Voorkamer detail
  • Foto op Textielposter - Voorkamer breed
  • Foto op Textielposter - Keuken
  • Foto op Textielposter - Houten zijkant

Recent toegevoegde foto’s