Foto op Plexiglas afdrukken

  • Fine art fotoprint op plexiglas
  • Materiaaldikte 6 millimeter
  • Bestel een foto op plexiglas al vanaf 40 euro

Fotoafdrukken op plexiglas geeft een fantastisch resultaat. Foto’s hebben een subtiel diepte-effect en krijgen hierdoor een levendige of sprankelende uitstraling. Een foto op plexiglas staat dan ook fantastisch in ieder interieur.

Foto op plexiglas

Directdruk

De foto wordt rechtstreeks op het materiaal geprint. Dat wordt ook wel directdruk op het materiaal genoemd. De achterzijde van het plexiglas wordt voorzien van een witte block-out folie. Hierdoor wordt de fotoafdruk beschermt tussen het materiaal en de folie. Ook vult de block-out folie witte en lichte delen van foto’s aan. Wit wordt immers niet standaard geprint.

Fine Art afdrukken

De print wordt gemaakt met een fantastische Durst P10 printer. Deze plaat-printer is een super exacte, dynamische printer, dat met een hoge resolutie van 1200 DPI afdrukken maakt. Het kleurbereik van de printer is enorm hoog. De Durst wordt met deze eigenschappen dan ook wel een Fine Art printer genoemd. Fotoafdrukken afkomstig van deze machine kunnen dan ook rechtstreeks musea in. Door de toevoeging van light magenta, light cyan, grijs en wit, worden de kleuren van bijvoorbeeld water, huid en lucht zeer realistisch en natuurlijk.

Foto op plexiglas - herfstbos

Eigenschappen plexiglas

Het plexiglas dat je bestelt is 6 millimeter dik en ontzettend sterk. Een fotoprint bestel je vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 1.2 meter. Bekijk alle formaten en prijzen.

Ophangysteem

Het ophangsysteem dat op een foto op plexiglas wordt gemonteerd is een aluminium profiel. Deze wordt boven en onder op het materiaal met dubbelzijdige tape bevestigd. Dit betreft uiteraard een speciale montage tape, de kleefkracht ervan is dan ook gigantisch.

Ophangsysteem-Aluminium-profiel

Levertijd en verzending

Zodra je een foto op plexiglas hebt besteld zal deze in 2-3 werkdagen geproduceerd en bezorgd worden. Over het algemeen ontvang je de fotoprint al op de derde werkdag in huis. Bij het versturen van je fotoprint ontvang je een mail met volgcode. Hiermee kun je de status van de verzending in de gaten houden.

De fotoprints worden professioneel ingepakt. De hoeken en randen worden voorzien van stootmaterialen en de plaat wordt volledig in dik folie gewikkeld.

Vakspecialisten

Al het gerealiseerde printwerk en afwerkingen wordt gedaan door échte vakspecialisten. Dagelijks zijn we bezig met fotografie, printers en materialen. Met onze kennis en veelzijdigheid realiseren we muurdecoraties van topkwaliteit.

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas afdrukken?

Wil je ook een prachtige muurdecoratie in huis? Bestel dan een van mijn hoge resolutie foto’s op plexiglas. Doorzoek de fotoproducten op basis van het formaat, of maak gebruik van de geavanceerde zoekoptie.


Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle foto op plexiglas prijzen zijn inclusief de verplichte btw. Een foto op plexiglas bestel je al vanaf 40,- inclusief btw, ophangsysteem en verzendkosten.

Wat voor ophangsysteem zit er op een foto op plexiglas?

Er worden twee aluminium profielen achterop het materiaal bevestigd met speciale montagetape. Het ophangsysteem wordt gratis geleverd.

Tot welk formaat kan ik een foto op plexiglas bestellen?

Een foto op plexiglas in liggend formaat bestel je vanaf 45×30 centimeter tot maximaal 120×80 centimeter, staande foto formaten evenzo (30×45 centimeter). Vierkante formaten starten vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 110×110 centimeter.

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd?

De verzendkosten zijn gratis. Een foto op plexiglas wordt in 2-3 werkdagen geleverd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Je kunt afrekenen met bankoverschrijving, iDeal of Paypal.
Kom je uit België? Dan kun je ook afrekenen met KBC/CBC of Bancontact.

Ik wil wat anders dan een foto op plexiglas, kan dat?

Ja. Er zijn meerdere materialen waarop je een natuurfoto kunt laten afdrukken. Kies voor een foto op canvas, foto op aluminium, foto op hout of bestel een gave textielposter.


  • Foto op plexiglas
  • Foto op plexiglas - herfstbos
  • Foto op plexiglas
  • Ophangsysteem-Aluminium-profiel

Recent toegevoegde foto’s