Foto op Hout maken

  • Fine art fotoprint op berkenplex hout
  • Materiaaldikte 10 millimeter
  • Bestel een foto op hout al vanaf 35 euro

Laat een mooie natuurfoto op hout maken! Fotoprints op berkenplex hout geven prachtige resultaten. Foto’s worden met hoge kwaliteit afgedrukt. Het hout geeft de fotoprint een mooie en natuurlijke uitstraling. Berkenplex hout is oersterk en staat garant voor jarenlang kijkplezier.

Foto op hout maken

Directdruk op hout maken

Natuurfoto’s worden rechtstreeks op het berkenplex hout geprint. Dat noemen we ook wel een directdruk. Berkenplex hout is standaard voorzien van een white-wash laag. Dit vult witte en lichte delen van de foto op, wit wordt namelijk niet geprint.

Fine Art afdrukken op hout maken

Foto’s worden afgedrukt op het hout met een Durst P10 machine. Deze plaat-printer is een super exacte, dynamische printer, dat met een hoge resolutie van 1200 DPI afdrukken maakt. Het kleurbereik van de printer is enorm hoog. De Durst wordt met deze eigenschappen ook wel een Fine Art printer genoemd. Fotoafdrukken afkomstig van de Durst P10 kunnen rechtstreeks musea in. Met de toevoeging van light magenta, light cyan, grijs en wit, worden kleuren van bijvoorbeeld water, huid en lucht zeer realistisch en natuurlijk.

Foto op hout - zijaanzicht

Eigenschappen berkenplex hout

Het hout is 10 millimeter dik en ontzettend sterk. Berkenplex hout bestaat uit één stuk en dus niet uit houtlatten. Hierdoor krijgen de foto’s geen vervelende tussenruimtes. Bestel een fotoprint vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 1.2 meter. Bekijk alle formaten en prijzen. Laat nu je foto op hout maken, het staat fantastisch in ieder interieur.

Foto op hout - details

Ophangysteem foto op hout

Bestel een foto op hout inclusief ophangsysteem. Het ophangsysteem is een aluminium profiel dat op het hout wordt bevestigd. Dit betreft uiteraard een speciale montage tape, de kleefkracht ervan is enorm. Voor de absolute zekerheid worden de aluminium profielen met twee schroefjes vastgezet.

Foto ophangsysteem - Aluminium profiel

Levertijd en verzending

Bestel nu een foto op hout en deze wordt in 2-3 werkdagen geprint en bezorgd. De productie duurt twee werkdagen, op de derde werkdag wordt de bestelling bezorgd. Zodra de bestelling is verstuurd ontvang je een e-mail waarin een volgcode staat opgenomen. Hiermee kun je de status van de verzending in de gaten houden.

De fotoprints worden professioneel ingepakt. De hoeken en randen worden voorzien van stootmaterialen en de houtprint wordt volledig met folie ingewikkeld.

Vakspecialisten

Wij werken met een hecht team van échte foto vakspecialisten. Dagelijks zijn we bezig met fotografie, printers en materialen. Met onze kennis en veelzijdigheid realiseren we foto’s op hout van topkwaliteit.

Foto op hout - rand

Foto op hout laten maken?

Laat vandaag nog jouw natuurfoto op hout maken. Kies een van mijn hoge resolutie foto’s. Doorzoek de fotoproducten op basis van het formaat, of maak gebruik van de geavanceerde zoekoptie.


Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle foto op hout prijzen zijn inclusief de verplichte btw. Een foto op hout bestel je al vanaf 35,- inclusief btw, ophangsysteem en verzendkosten.

Wat voor ophangsysteem zit er op een foto op hout?

Er worden twee aluminium profielen achterop het materiaal bevestigd met speciale montagetape en twee kleine schroefjes. Het ophangsysteem wordt gratis geleverd.

Tot welk formaat kan ik een foto op hout bestellen?

Een foto op hout in liggend formaat bestel je vanaf 45×30 centimeter tot maximaal 120×80 centimeter, staande foto formaten evenzo (30×45 centimeter). Vierkante formaten starten vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 110×110 centimeter.

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd?

De verzendkosten zijn gratis. Een foto op hout wordt in 2-3 werkdagen geleverd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Je kunt afrekenen met bankoverschrijving, iDeal of Paypal.
Kom je uit België? Dan kun je ook afrekenen met KBC/CBC of Bancontact.

Ik wil wat anders dan een foto op hout, kan dat?

Ja. Er zijn meerdere materialen waarop je een natuurfoto kunt laten afdrukken. Kies voor een foto op canvas, foto op aluminium, foto op plexiglas of bestel een gave textielposter.

  • Foto op hout maken
  • Foto op Berkenplex hout
  • Ophangsysteem-Aluminium-profiel

Recent toegevoegde foto’s


Goedkoop foto op hout maken

Wil je jouw interieur opfrissen met een mooie wanddecoratie? Laat vandaag nog je natuurfoto op hout maken. Profiteer van de hoogste kwaliteit fotoafdrukken tegen de goedkoopste prijzen. De prijzen voor foto’s op hout zijn inclusief ophangsysteem, verzendkosten en btw. Goedkoper en completer zul je een foto op hout niet tegenkomen. Jouw foto op hout is gemaakt van berkenplex hout. Dit hout bestaat uit één stuk en bevat geen vervelende naden.

Foto op hout goedkoop maken

Het bestellen van jouw foto op hout is eenvoudig. Je kiest de natuurfoto die je af wilt laten drukken. Wanneer je op de product pagina bent gekomen kun je het materiaal hout selecteren met het gewenste formaat. Vervolgens zie je de goedkoopste prijs van de foto op hout en kun je deze in de winkelwagen plaatsen. Rond de bestelling af en je ontvangt jouw goedkope foto op hout binnen 2-3 werkdagen in huis.