Foto op Canvas maken

  • Fine art fotoprint op topkwaliteit linnen
  • Frame dikte 20 en 40 millimeter
  • Bestel een canvasdoek al vanaf 30 euro

Bestel een natuurfoto op canvas! Een fotoafdruk op canvasdoek geeft een prachtig resultaat. Foto’s worden op hoge kwaliteit afgedrukt op het luxe linnendoek. Het doek geeft de fotoprint een professionele uitstraling. Een foto op canvas is duurzaam en staat garant voor jarenlang woonplezier.

Foto op canvas - Vooraanzicht volledig

Artistic canvas linnendoek

Foto’s worden afgedrukt op prachtig canvasdoek. Het doek is een luxe zijdeglans linnen. Het materiaal staat garant voor de uitstraling van échte reproducties en originele schilderijen. Het doek heeft daarnaast een hoge intensiteit zwart.

Fine Art afdrukken op canvas

Fotoprints worden afgedrukt op canvasdoek met de toonaangevende prestaties van een Epson printer. Dit is de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen. De Epson maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten. Fotoafdrukken zijn van dermate hoge kwaliteit dat men dit fine art mag noemen. Dat betekent dat de afdrukken geschikt zijn voor exposities en musea.

Foto op canvas - Fine-art afdrukken

Eigenschappen canvas

Canvasdoeken tot lengtemaat 80 centimeter worden op een houten frame van 20 millimeter gespannen. Alle formaten hierboven komen op een houten frame van 40 millimeter. Dit biedt meer stevigheid omdat grote doeken grotere spanning op het frame hebben. Een fotoprint bestel je vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 1.2 meter. Bekijk hier alle formaten en prijzen.

Foto op canvas - Spielatten 40 millimeter

Ophangysteem canvasdoek

Het ophangen van je foto op canvas is eenvoudig. Het canvasdoek wordt voorzien van een tandhanger dat aan de bovenzijde van het frame wordt gemonteerd. Afhankelijk van de breedte van het canvasdoek worden er twee tandhangers gemonteerd. Hiermee kun je het canvas makkelijk ophangen en uitlijnen.

Foto op canvas - Close-up details

Levertijd en verzending

Zodra je een foto op canvas hebt laten maken zal deze in 2-3 werkdagen geproduceerd en bezorgd worden. Over het algemeen ontvang je de fotoprint al op de derde werkdag in huis. Bij het versturen van je fotoprint ontvang je een mail met volgcode. Hiermee kun je de status van de verzending in de gaten houden.

De fotoprints worden professioneel verpakt. Op de randen en hoeken wordt stootmateriaal geplaatst, het doek zelf is in foam gewikkeld.

Vakspecialisten

Al het gerealiseerde printwerk en afwerkingen wordt gedaan door échte vakspecialisten. Dagelijks zijn we bezig met fotografie, printers en materialen. Met onze kennis en veelzijdigheid realiseren we muurdecoraties van topkwaliteit.

Foto op canvas - Vakspecialisten

Foto op canvas maken?

Wil je ook een prachtige foto op canvas laten maken? Bestel dan een van mijn hoge resolutie foto’s. Doorzoek de fotoproducten op basis van het formaat, of maak gebruik van de geavanceerde zoekoptie.


Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle foto op canvas prijzen zijn inclusief de verplichte btw. Een foto op canvas bestel je al vanaf 35,- inclusief btw, ophangsysteem en verzendkosten.

Wat voor ophangsysteem zit er op een foto op canvas?

Het canvas frame wordt voorzien van twee tandhangers. Deze worden achterop het materiaal bevestigd met kleine schroefjes. Het ophangsysteem wordt gratis geleverd.

Tot welk formaat kan ik een foto op canvas bestellen?

Een foto op canvas in liggend formaat bestel je vanaf 45×30 centimeter tot maximaal 120×80 centimeter, staande foto formaten evenzo (30×45 centimeter). Vierkante formaten starten vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 110×110 centimeter.

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd?

De verzendkosten zijn gratis. Een foto op canvas wordt in 2-3 werkdagen geleverd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Je kunt afrekenen met bankoverschrijving, iDeal of Paypal.
Kom je uit België? Dan kun je ook afrekenen met KBC/CBC of Bancontact.

Ik wil wat anders dan een foto op canvas, kan dat?

Ja. Er zijn meerdere materialen waarop je een natuurfoto kunt laten afdrukken. Kies voor een foto op hout, foto op aluminium, foto op plexiglas of bestel een gave textielposter.


  • Foto op canvas - Vooraanzicht volledig
  • Foto op canvas - Close-up details
  • Foto op canvas - Fine-art afdrukken
  • Foto op canvas - Spielatten 40 millimeter
  • Foto op canvas - Vakspecialisten

Recent toegevoegde foto’s