Foto op Aluminium afdrukken

  • Fine art fotoprint op aluminium
  • Materiaaldikte 3 millimeter
  • Bestel een foto op aluminium al vanaf 35 euro

Fotoafdrukken op aluminium geeft een fantastisch resultaat. Foto’s worden op hoge kwaliteit afgedrukt en verkrijgen een prachtig effect. Het aluminium geeft de fotoprint een moderne uitstraling. Aluminium is oersterk en staat garant voor jarenlang plezier.

Foto op Aluminium - Vlinder op houten krat met canvas

Directdruk op aluminium

De foto wordt rechtstreeks op het materiaal geprint. Met andere woorden noemen we dat een directdruk op aluminium. Het aluminium heeft een hagelwitte toplaag welke de witte en lichte delen van de foto opvult. Wit wordt immers niet standaard geprint.

Foto op Aluminium - Vlinder in de vensterbank met hert

Fine Art afdrukken

De foto wordt afgedrukt met een fantastische Durst P10 printer. Deze plaat-printer is een super exacte, dynamische printer, dat met een hoge resolutie van 1200 DPI afdrukken maakt. Het kleurbereik van de printer is enorm hoog. De Durst wordt met deze eigenschappen dan ook wel een Fine Art printer genoemd. Fotoafdrukken afkomstig van deze machine kunnen dan ook rechtstreeks musea in. Door de toevoeging van light magenta, light cyan, grijs en wit, worden de kleuren van bijvoorbeeld water, huid en lucht zeer realistisch en natuurlijk.

Eigenschappen aluminium

Het aluminium dat je bestelt is 3 millimeter dik en ontzettend sterk. Een fotoprint bestel je vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 1.2 meter. Bekijk alle formaten en prijzen. Een foto op aluminium wordt ook wel foto op dibond genoemd. Dit kan wel eens verwarrend zijn.

Ophangysteem

Het ophangsysteem dat op een foto op aluminium wordt gemonteerd is een aluminium profiel. Deze wordt boven en onder op het materiaal met dubbelzijdige tape bevestigd. Dit betreft uiteraard een speciale montage tape, de kleefkracht ervan is dan ook gigantisch.

Ophangsysteem-Aluminium-profiel

Levertijd en verzending

Zodra je een foto op aluminium hebt besteld zal deze in 2-3 werkdagen geproduceerd en bezorgd worden. Over het algemeen ontvang je de muurdecoratie al op de derde werkdag in huis. Bij het versturen van je bestelling ontvang je een mail met volgcode. Hiermee kun je de status van de verzending in de gaten houden.

De fotoprints worden professioneel ingepakt. De hoeken en randen worden voorzien van stootmaterialen en de plaat wordt volledig in dik folie gewikkeld.

Vakspecialisten

Al het gerealiseerde printwerk en afwerkingen wordt gedaan door échte vakspecialisten. Dagelijks zijn we bezig met fotografie, printers en materialen. Met onze kennis en veelzijdigheid realiseren we muurdecoraties van topkwaliteit.

Foto op aluminium afdrukken?

Wil je ook een prachtige foto op aluminium in huis? Bestel dan een van mijn hoge resolutie foto’s op aluminium. Doorzoek de fotoproducten op basis van het formaat, of maak gebruik van de geavanceerde zoekoptie.


Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle foto op aluminium prijzen zijn inclusief de verplichte btw. Een foto op aluminium bestel je al vanaf 35,- inclusief btw, ophangsysteem en verzendkosten.

Wat voor ophangsysteem zit er op een foto op aluminium?

Er worden twee aluminium profielen achterop het materiaal bevestigd met speciale montagetape. Het ophangsysteem wordt gratis geleverd.

Tot welk formaat kan ik een foto op aluminium bestellen?

Een foto op aluminium in liggend formaat bestel je vanaf 45×30 centimeter tot maximaal 120×80 centimeter, staande foto formaten evenzo (30×45 centimeter). Vierkante formaten starten vanaf 30×30 centimeter tot maximaal 110×110 centimeter.

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd?

De verzendkosten zijn gratis. Een foto op aluminium wordt in 2-3 werkdagen geleverd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Je kunt afrekenen met bankoverschrijving, iDeal of Paypal.
Kom je uit België? Dan kun je ook afrekenen met KBC/CBC of Bancontact.

Ik wil wat anders dan een foto op aluminium, kan dat?

Ja. Er zijn meerdere materialen waarop je een natuurfoto kunt laten afdrukken. Kies voor een foto op canvas, foto op hout, foto op plexiglas of bestel een gave textielposter.


  • Foto op Aluminium - Vlinder op houten krat met canvas

Recent toegevoegde foto’s