Bestel de mooiste natuurfoto’s

Dauwdruppel in de ochtendzon

Als fotograaf maak ik niet alleen foto’s van personen of bedrijven, ook ben ik veel in de natuur te vinden met mijn camera. Het maken van natuurfoto’s vind ik een fijne en ontspannende bezigheid. De onderwerpen zijn divers en de weersinvloeden maken ieder moment uniek. En dat maakt het fotograferen dan ook zo ontzettend leuk, geen moment is hetzelfde.

Zoals de meeste fotografen ontwikkel ik veel beelden. Een groot deel hiervan gebruik ik voor publicaties en social media of ik laat er in sommige gevallen een muurdecoratie van maken. Maar ook verdwijnt er een groot deel in archieven op het moment dat ik niet zoveel meer met een foto kan doen. En dat vond ik toch bijzonder jammer.

Er moet meer te doen zijn met een foto dan het eenmalig gebruiken op social media. Ik liet mijn onderneming inschrijven bij de Kamer van koophandel en bedacht ook direct hier een project voor. Een project met als doel: meer doen met de foto’s die anders in archieven verdwijnen.

Het ontstaan van fotodecoratie.nl

Na lang nadenken en enkele concepten verder kreeg ik ineens een heldere ingeving. Waarom de foto’s niet beschikbaar maken om af te laten drukken als muurdecoraties? En zo ontstond het project. Een domeinnaam of naam voor het project bedenken was niet moeilijk. Het domeinnaam Fotodecoratie.nl was al geruime tijd door mij geregistreerd en dit leek me een prima platform voor de foto’s.

Enkele weken verder begon het geheel vorm te krijgen. Het domein werd voorzien van een echte webwinkel. Het ontwerp, de kleuren en positie van elementen moesten allemaal op de juiste plek worden gezet. Onderhand staat de belangrijkste informatie op zijn plek en de foto’s zijn netjes als producten verwerkt.

Het belangrijkste is natuurlijk een veilig en soepel verloop van het bestellen van muurdecoratie. De website is goed beveiligd en de fotoproducten zijn eenvoudig samen te stellen met het gewenste materiaal en formaat.

Wat je nog meer kunt verwachten van Fotodecoratie.nl? Er zullen uiteraard regelmatig nieuwe foto’s gepubliceerd worden. Je kunt af en toe terugkeren naar deze website om te kijken of er nieuwe foto’s zijn, maar ik kan je ook op de hoogte houden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief wordt ongeveer eens in de maand verstuurd. In de nieuwsbrief vind je nieuwe fotoproducten die beschikbaar zijn. Dit wordt vergezeld met een leuk verhaal over een van mijn wandelingen in de natuur. Daarnaast zullen er met de tijd exclusieve kortingen beschikbaar komen, deze worden uitsluitend via de nieuwsbrief gecommuniceerd.

Er zullen ook acties worden gehouden via de nieuwsbrief. Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een gratis te winnen muurdecoratie met een van mijn foto’s. Hoe je meedoet? Dat is eenvoudig. Je hoeft je alleen maar in te schrijven en je doet mee met de loting van de muurdecoratie.

Social media kanalen

Ben je ook actief op social media? Volg dan een van mijn social media kanalen. Ik ben terug te vinden op Instagram, Facebook en er is een actief Pinterest account aanwezig.

Geef een reactie